Over TerraTekst

Contact

06 - 536 92 136. info [at] terratekst.nl

Esther Bevers

Tekstschrijver, redacteur en schrijfdocent
Sinds tien jaar werk ik als schrijver en redacteur in fictie en non-fictie.

Tekstschrijver en redacteur
Als tekstschrijver werk ik vooral aan informatieve boeken en websites. Bij het Tijdschrift voor Vaktherapie ben ik vaste eindredacteur artikelen. Ook schrijf ik regelmatig bijdragen voor ZINGmagazine.

Schrijfdocent
Ik heb de opleiding tot prozaschrijver gevolgd bij ScriptPlus in Amsterdam, en daarna de opleiding tot docent creatief schrijven aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben verbonden aan SchrijvenOnline als schrijfexpert op het gebied van structuur. Ik werk nauw samen in het Netwerk Schrijfdocenten en volg regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.
In Amersfoort geef ik cursussen creatief schrijven in het docentencollectief van Schrijven in Amersfoort.

Storytelling voor zangers
Als acapellazanger leer ik zangers en koren hoe je een muzikaal verhaal kunt vertellen van je groep of van je repertoire. Hier lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Klanten over TerraTekst

"Als hoofdredactie werken we al een aantal jaar met TerraTekst samen. Esther is betrokken, denkt mee en is prettig in het contact. Daarnaast is ze flexibel en komt ze afspraken na, je kunt op haar vertrouwen. Haar werk doet ze met veel aandacht en zorg." - Susanne van der Lugt, bladmanager Tijdschrift voor Vaktherapie.

 

"Ik was bij aanvang wat aarzelend over iemand die mijn teksten redigeerde. Maar ik ben zeer aangenaam verrast door je werk! Het deed me denken aan een oud schilderijtje dat ik eens door een restaurateur had laten schoonmaken." - Joop Lodders, auteur.

© 2024 TerraTekst | WordPress Theme : ScrollMe