Schrijfbegeleiding

Begeleiding van je boek of verhaal

Je manuscript
Ben je bezig met een boek, en wil je daar graag in begeleid worden? Ik kan je helpen met je manuscript, zowel fictie als non-fictie.
In welke fase je ook zit, van eerste idee tot laatste punten op de i: ik denk graag met je mee, met een frisse blik en opbouwend commentaar waar je direct praktisch mee verder kunt.

Van structuur tot laatste versie
Ben je nog in de fase van inventariseren? Dan kunnen we samen kijken wat de beste structuur van je boek is, zodat je verhaal het best tot zijn recht komt. Ook bij het schrijven en herschrijven kan ik je coachen. Op die manier krijg je tijdens het schrijfproces zelf regelmatig feedback en bijsturing. Je hoort in elke fase wat de sterke kanten zijn van je tekst, wat nog meer aandacht verdient en hoe je dat kunt bereiken.

Leesrapport
Is je manuscript al klaar en wil je graag een onafhankelijk oordeel? Vraag dan om een uitgebreid leesrapport. Daarmee heb je precies in kaart wat er al stevig staat in je tekst en wat nog extra aandacht verdient. Ik let op schrijfstijl en doelgroep, levendigheid van je tekst, spanning, en de plotstructuur. Geef het ook aan als je specifieke twijfels hebt, dan leg ik daar mijn focus op.

© 2024 TerraTekst | WordPress Theme : ScrollMe